divendres, 26 de març del 2010

la mona!


Quina ilu! avui a l'escola els nens de P3 m'han fet una monaaaaa! crec q fa més de 20 anys que no me'n regalaven cap...!

visca els peques de tres anys que quan me l'ha donat s'han confós i m'han dit tots al "unísono" GRÀCIES!!! jejeje són uns craks...noo, gràcies a ells i a l'Alex que abans de saber que jo també tindria premi s'ha ofert a compartir la seva mona amb miii!!


per cert, a part de nocilla, pa de pessic, virutes de xocolata i un ou...em pregunto quins altres ingredients ocults deu portar? :P ja se sap...els nens

3 comentaris:

  1. se lo he dicho yo que te la hiciesen xa que siguieses con el ritmo chocolateado de la semana pasada ;) Ai... Fica-la a la nervera, que amb el solet d'avui...

    ResponElimina
  2. creo q va ser el colofón de la "semana diabética"!
    visto lo visto la semana q viene ponemos un candado en el armario! o le hacemos grabar un politono a la cocinera diciendo: No comas tanto chocolate!!!!

    ResponElimina
  3. la cocienera es muy sabia, pero sería todavía más impactante diciéndolo en tono 'siñoooooraaaa, no comas tanto chocolaaaate'. Por cierto, que ayer me atraparon los pinceles y las zapatillas y x eso no te dije nada de visions... sorry!

    ResponElimina